2014. február 2., vasárnap

22. heti ultrahang

Sziasztok!

Voltunk pénteken nődokinál, a 22. ultrahangon. Meló után mentünk, nem vártunk sokat. Az első olyan eset, amikor a férjem is bent volt a hüvelyi vizsgálaton. A dokibácsit ez nem nagyon zavarta, én egy csöppet meg voltam illetődve :D Párom inkább nem nézett oda, mondjuk pont úgy ültették le a rendelőben, hogy premierplánban szemben ült a terpeszemmel, de nézte a plafontól a két falig mindent :D nade nem tartott sokáig, aztán jött a hasi ultrahang. A bébi nagyon aranyos, és egyben szégyenlős is :o) a két lábát nem láttuk egyszerre, mert az egyiket bedugta a méhlepánybe :o) a másikat sikerült lefotózni :o) A méretei megfelelőek, jól növekszik. A nemét nem tudta megerősíteni a dokibácsi, mert a köldökzsinórt a lába közé vette és így nem látszott semmi. Szóval szerintem tuti leányzó :o)

Azt hiszem, hogy Nektek még nem meséltem a gerincműtétemről. Még 14 éves koromban stabilizálták fém rudakkal a gerincemet, mert nagy volt a gerincferdülésem. Ennek köszönhetően most csak pár csigolyát használok hajlásra, ülésre.. stb. A lényeg, hogy az a pár csigolyám már nincs túl jó állapotban (vagyis a közte lévő ruganyos közeg) így a gerincdoki mindenképp császárt ajánl a szülésnél. Megkérdeztem a nőgyógyászt, hogy ütemezni szokta, vagy megvárjuk, míg beindul a szülés. A válasznak nagyon örültem, mert szigorúan megvárjuk, míg elindul a szülés (kivétel a túlhordás esete). Így akkor fog érkezni a bébi, amikor szeretne :o)

Most kb 2-3 hét múlva kell menni cukorterheléses vizsgálatra. Aztán megyünk fizetős 4D-re, hogy lássuk a kis arcocskáját is :) majd kb 4 hét múlva megyünk vissza a dokihoz megint.

A méreteket majd egy táblázatba felviszem és megosztom veletek, mert jó látni, hogy hétről hétre hogyan növekszik a baba a pocakomban :o) A pocakom is nő, most rájöttem, hogy a szőnyegünkön lévő csíkokkal pont tudom nézni, hogy mekkora, így most csináltam egy fotót felülről és majd mindig ahhoz nézem, hogy mekkora lett :o) A baba egyébként már fél kiló is van a becsült adatok alapján :o) jujj de izgi, már van súlya is :D

Lassan elkezdem nézni, hogy mi minden kell a babának, illetve a lakásfestést is el kell kezdenünk szervezni. Majd április közepére tennénk, amikor tavaszi szünet lesz a sulikban, mert nővérem tudna segíteni össze-, és kipakolni a szekrényekből :o)

Kedden jön hozzánk a Cryo intézetből egy tanácsadó, utánanézünk az őssejt levételnek. A kapott információkat megosztom veletek :o)

Az a helyzet, hogy kicsit fájdogál a torkom. Éjjel köhécseltem is, így remélem nem lesz ebből komolyabb megfázás. Megyek is és iszok egy jóóó forróóó teát ;o)




2 megjegyzés:

  1. :D hat ilyet is csak te tudsz babam felfedezni :D a szonyeg csikjaival nezni mennyit nott a hasad :D imadlak teh :D a méroszalag már kiment a divatból??? ;) olellek

    VálaszTörlés
  2. Ugye, MrsGardner? :D a szőnyeg ráadásul teljesen szubjektív, mert ha előrébb dőlök, máris egy csíknyit nőtt a hasam :D A mérőszalag meg olyan snassz, tudod :D

    VálaszTörlés